ПРОИЗВОДСТВО И ТРГОВИЈА СО ХТЗ ОПРЕМА

ОДБЕРИ КВАЛИТЕТ

ЗА НАС

Атекс Траде е компанија која што се занимава со производство и трговија на ХТЗ опрема. Соработува со повеќе од 1000 клиенти во Македонија и странство. Изработува облека за авто индустрија, угостителство, градежништво, прехрамбена индустрија, комерција, опрема за службени лица (полиција, пожарна, болница, обезбедување) и тн. Располага со 400m² производствен погон и продажен салон од 50m². Во рамките на производствениот погон постои одделение за везење и печатење на логото (брендот) на Вашата компанија или производ. Се врши и производство на трикотажа. 

Целиот асортиман на производи може да се погледне подолу на оваа страница.

ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

ПОСТИГНУВАЊА

500+
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

14
ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

КОНТАКТ

АДРЕСА

Борис Кидрич ББ, Тетово 1200

ТЕЛЕФОН

075 389 996 - Александар
078 389 996 - Александар

Е-МАИЛ

contact@atekstrade.com

КОНТАКТИРАЈ НЕ


    0